Dragnea si Gadea sustin ca in Romania este ca in Coreea de Nord. Seful PSD: „Si eu am remarcat azi”

news

Mihai Gadea si Liviu Dragnea au sugerat, marti, la Antena 3, ca presa din Romania este controlata ca in Coreea de Nord, pentru ca subiectul „dezvaluirilor” fostului colonel SRI, Damiel Dragomir, nu a fost preluat de unele publiatii.

„In Romania are loc o operatiune Coreea de Nord, unitati militare din presa nu au scris nimic despre dezvaluirile lui Dragomir”, a acuzat Gadea.

Prezent in studio, Dragnea i-a dat dreptate. „Si eu am remarcat azi, am avut doua conferinte de presa. Prima am tinut-o foarte mult, doar, doar cineva ma intreaba de subiectul asta. Am si intrebat, ‘n-aveti voie suboectul asta?'”, a acuzat Dragnea.

Trebuie mentionat ca subiectul „dezvaluirilor” lui Daniel Dragomir a fost tratat pe larg de Antena 3 si Romania TV, televiziunile de stiri cu cea mai mare audienta.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Florian Coldea ar fi ordonat arestari si ca, odata ce comisia parlamentara ii va ridica „aceasta opresliste a secretului” va vorbi, sustinand ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si directorul operativ al SRI aveau colaborari pentru a obtine sentinte favorabile in justitie. „Au fost si ofiteri acoperiti in justitie”, a acuzat acesta. Fostul ofiter a mai sustinut ca orice serviciu foloseste „acoperitii” din media, iar pe „cativa care au raspuns la ordinele binomului” i-a cunoscut si el.

„Ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau si le trimiteau in instanta. Sperau ca cei din campul tactic sa dea decizii favorabile. SRI dadeau biletele si erau dictate complete de judecata. Erau relatii personale intre judecatori si ofiteri care erau implicati in campul tactic. Dumbrava sprijinea judecatorii sa ajunga in pozitii. A fost si prin santaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost si ofiteri acoperiti in justitie. Cand vorbim de ofiteri acoperiti intre procurori si judecatori se incalca grav Constitutia”, a afirmat fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la Antena 3.

Daniel Dragomir a fost arestat in septembrie 2016 pentru 30 de zile, in dosarul Back Cube, privind spionarea si hartuirea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru constituire a unui grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic, in forma continuata si instigare la violarea secretului corespondentei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: