Iohannis, mesaj apasat, in prezenta premierului Tudose: „Aceasta trebuie sa fie prioritatea zero”

news

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern, a afirmat, joi, presedintele Klaus Iohannis, joi, in discursul sustinut in cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova.

„In atragerea de investitii, administratia locala are un rol cheie pe care il incurajez sa devina regula si nu exceptie. Stim cu totii ca una din cerintele esentiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investitii mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferentele regionale mari existente in Romania infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern”, a declarat Iohannis.

El a aratat ca inainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentantii Guvernului participanti la eveniment, intre care si premierul Mihai Tudose, despre acest subiect.

„In discutiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare”, a aratat Iohannis.

Seful statului a subliniat ca imperativele pe care Romania le are in materie de infrastructura sunt necesare „nu numai ca industria auto sa devina mai atractiva si mai competitiva, ci pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, pentru ca dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: