Lovitura lui Nicolicea? Moise Guran RENUNTA la emisiunea Biziday de pe Digi24

news

Jurnalistul Moise Guran nu va mai realiza emisiunea Biziday la postul Digi24, anunta Pagina de Media. Recent, Guran a avut un conflict cu deputatul Eugen Nicolicea, care a anuntat apoi ca se va plange la CNA.

Ultima editie Biziday ar urma sa fie difuzata joi, 23 iunie.  Moise Guran ar urma sa ramana la Digi 24 in calitate de invitat la emisiunile postului de televiziune. El va fi prezent marti seara in studioul Digi 24 la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnal de seara, in care va face anuntul oficial.

Moise Guran isi va explica decizia legata de Biziday diseara, cand va fi in studioul emisiunii Jurnalul de seara, moderata de Cosmin Prelipceanu la Digi24. De altfel, in emisiunea Biziday de aseara, Guran a declarat ca va fi prezent in studioul lui Prelipceanu.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a confirmat in exclusivitate informatiile legate de finalul emisiunii Biziday. El a precizat ca va detalia motivele pentru care renunta la Biziday in aceasta seara, de la 20.30, la Digi 24.

Citeste si: Guran l-a EXECUTAT in direct si pe aparatorul coruptilor, Nicolicea. Deputatul: „Obraznicatura” – VIDEO

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: