Marina Almasan o cearta pe Oana Pellea pentru ca indraznit sa o critice pe Lia Olguta Vasilescu

news

olguta 2

Marina Almasan este nemultumita ca actrita Oana Pellea a indraznit sa o critice pe ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru prestatia ridicola pe care a avut-o la ONU.

Dupa ce Olguta Vasilescu s-a facut de ras la ONU cu discursurile in engleza si franceza, Oana Pellea a criticat-o pe Facebook.

oana

„Cred insa ca tocmai ce ai fost nedreapta cu tanarul nostru ministru al muncii. Astfel de rautati gratuite nu sunt demne de o persoana superioara, cum cred ca te consideri, si cum cu siguranta te consideram, majoritatea noastra.

Marturisesc ca o ascultasem si eu pe Olguta Vasilescu, in acele inregistrari ale discursurilor sale din inaltele foruri mondiale. Sincer, cred ca ma zgariase si pe mine la ureche accentul, insa fusesem atenta mai mult la ceea ce spunea demnitarul roman. Am participat si eu la cateva intruniri internationale ( e drept, de mult mai mica amploare) si am ascultat destui sudamericani, vorbind o engleza de balta, destui est-europeni, chinuindu-se sa se faca intelesi in franceza, destui americani, contorsionandu-se in germana, insa niciodata nu i-am privit cu dispret. Nu am simtit nevoia sa rad de ei, ci, dimpotriva, mi-am zis : „Uite, e clar ca nu stie bine limba, dar e ambitios, vrea sa vorbeasca in limba respectiva, nu sa se relaxeze la umbra unui talmaci!”.

Nu am facut engleza la scoala. E prea mult spus ca o pronuntie gresita ne poate submina imaginea in lume. Sunt atatea alte lucruri de care ar trebui sa ne rusinam, pe care ar trebui sa le schimbam! Chiar si faptul ca oamenii care ar putea sa puna umarul la renasterea Romaniei, stau bine pititi prin transee si mai trimit cate un porumbel voiajor virtual, cu cate o carcoteala inteleapta. Nu e suficient.

(…) … Ma doare cand cuiva, chiar si unui necunoscut, i se toarna in cap, in mod gratuit, o galeata cu laturi si simt nevoia, daca nu sa-i sterg hainele cu o carpa curata, macar sa-i fiu solidara”, a scris Marina Almasan pe Femeide10.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Ștefănescu Alexandru

  S-a trezit alta parasuta, Marina Almăjan, sa-si dea si ea cu perierea Vasileascai. O atarnatoare pe la ușile televiziunilor. E la fel de proasta ca Vasileasca analfabeta.

 • Tasin Tasian

  Marina Almășan ia apărarea celor care-i seamănă la chip și inteligență. Fiind doar frumoase, nu trebuie să le cari altceva, minim bun-simț, puțină decență, recunoscând greșeala. Ei bine, nu, Marinei ca și Olguței, le iese nesimțirea prin toți porii. Auzi colo, a auzit ea, Marina, mulți sudamericani și est europeni vorbind la foruri internaționale, tot așa de prost intr-o altă limbă decât cea maternă. Păi, Marino, dacă unul o ia pe o cale greșită, tu îl urmezi? Altă inepție, decât „să se relaxeze în umbra unui translator”, mai bine se străduiește (prost), să vorbească în limba țării respective. Niciodată nu am considerat-o pe Marina vre-o capacitate, dar nici capabilă de atâta prostie. Marino, ai dovedit elocvent că ești, … doar frumoasă

 • Harald

  nu o mai baga nimeni in seama, si se baga singura!
  ce s-au unit toti coruptii… dragutz

  • Aneta Lupulet

   bravoooo

 • tsoara888

  who the fucking is marina almajan ?

  • Bogdan

   she’s a fucking bitch

 • Alexandru Teodoreanu

  Măi proasto nu compara „întrunirile internaţionale” (bine c-ai spus măcar că ” nu erau de amploare”) de 2 bani la care ai participat, invitată de vreun amic sud-american, cu un Forum internaţional organizat de ONU (acolo se face traducerea textului, instantaneu, în căşti în 6 limbi de circulaţie, deci prietena ta proastă, pe care o pupi undeva cu plăcere, putea să aibă „mândria de român” a PSD-iştilor-PRM-iştilor şi să cuvânte în limba maternă) unde România trebuie reprezentată ireproşabil. Oare de ce râdeau unii participanţi la Forum? Nu cumva se mirau că după 10 ani de la intrarea României în UE, statul român nu e în stare să găsească miniştri cunoscători de engleză (limba oficială a UE)? Sigur, înţelegem că PSD-ului îi e greu să mai găsească intelectuali pe care să-i trimită în guvern sau parlament (după ce au distrus învăţământul şi au alungat elitele din ţară), dar puteau totuşi să împrumute vreunul de pe la MAE sau MJ (dacă chiar vroiau să fie citit textul în altă limbă decât româna. Poate ar fi mers chiar dl. Meleşcanu sau dl. Tudorel care măcar cunosc limba engleză!!) sau să se lase de guvernare. Şi matale chiar crezi că materialul citit de madam Olguţa V. la ONU este propria-i creaţie de-l ascultai cu admiraţie, cu gura căscată şi căzută pe spate?! Iată alt motiv să te suspectăm de prostie profundă. Dacă tăceai, filizoafă rămâneai! Aşa am văzut cu toţii că eşti în barca PSD ( sau PRM? că tovarăşa Olguţa V. e o vajnică traseistă, prima iubire fiind PRM-ul lui Vadim Tudor) care ia tot mai multă apă!

  • Aneta Lupulet

   i mi place

 • Melánia Briciu Atanasiu

  Doresc să vă amintesc un episod din viața dumneavoastră, doamnă Marina Almășan, dacă ați uitat cumva!
  S-a întâmplat în vara anului 1996, pe plaja Tineretului din Constanța, capătul sudic. Plecasem deja din țară imediat după mineriada din iunie 1990, dar vacanțele le petreceam în România. Eram cu familia, cei doi copii ai noștri erau cu ceva mai măricei decât fiul dumneavoastră. Ați apărut pe plajă, o trupă mare, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru distracția celui mic, Victoraș, incluzând bazinul de înot în miniatură. Nu vă cunoșteam, dar l-am remarcat pe soțul dumneavoastră, pe Victor Socaciu. Caseta cu melodiile sale le ascultam în străinătate, ori de câte ori ni se făcea dor de țară. Ne-am comportat în continuare în cel mai normal mod cu putință, respectându-vă intimitatea acelor momente de vacanță cu familia și prietenii. Tatăl meu a fost cel care mi-a șoptit numele dumneavoastră și că sunteți redactoarea emisiunii de la TVR, „Ceaiul de la ora 5”. Nu știu cum poate fi definită această memorie a mea, noroc ori ghinion; eu cred că acest fapt este în mod strict legat de punctul de vedere din care privești lucrurile. La doi metri distanță de cearșaful nostru, în imediata apropiere a mării, s-au așezat doi bătrânei, trecuți cu siguranță de optzeci de ani. Și-au întins pe nisip pledul decolorat, s-au dezbrăcat, (țin să precizez că nu aveau costume de baie ultra-moderne, cu sclipici ori alte zorzoane, dar lenjeria lor intimă, se vedea clar că este curată), au așezat între ei o plasă de nylon și au început să mănânce pâine cu brânză și roșii. Mie mi s-a înmuiat inima de dragul lor. Am început să-mi imaginez povestea lor de viață, o viață simplă, ferită de viciul surplusului de orice fel. Doi bătrânei care se bucurau împreună de mare și de soare. Nu mi-a fost dat să mă bucur prea mult de aceste exerciții de imaginatie…o voce stridentă m-a readus la realitate. Era vocea dumneavoastră, când vă adresați de-a dreptul ofensată soțului:
  -Vai dragă, dar sunt de-a dreptul respingători, să ne mutăm de aici! Au urmat câteva clipe de tăcere, după care domnul Socaciu, în felul sau hotărât, ardelenesc, v-a retezat-o:
  – Marina Almășan, te-ai gândit vreodată cum vei arăta tu la vârsta lor?
  Iar eu îmi permit să adaug după atâta timp:
  -Marina Almășan, ați încercat vreodată să vă faceți operație estetică și personalității, ori n-ați considerat niciodată că aveți nevoie de așa ceva? Cei care se cred superiori, (văd că vă place să folosiți acest cuvânt), solidari doar cu cei de la vârf și îndreptățiți să dea lecții de moralitate, sunt cei mai egali decât cei egali, nu-i așa? Ultimele zile ne-au dovedit pe deplin acest lucru!

  Viena,19.03.2017 Melania Briciu Atanasiu

 • Rodica G

  Stai acasa la cratita, madam Almasan, poate acolo ai talent!

 • Georgiana Corina Pastramagiu

  Doamnei Almasanu i se pare normal ca un ministru sa se faca de ras in asemenea hal?Pentru ca duduia Olguta a aratat din plin o fateta a multor romani,printre care si duduia Marina:spartul in figuri,dovada certa ca a ajuns unde e nu datorita inteligentei si culturii generale.

 • Anonymous

  Ma bine dispus articolul.
  Cine a ajuns să o apere pe Dottoressa Holguța.
  Nu te ridici nici la nivelul geniuchiului broaștei cănd vorbim de Oana Pellea,Marino.