Penalii din Romania si-au gasit un nou zeu: socialistul Claude Moraes. Acesta „urmareste cu ingrijorare evenimentele din Romania”

politica

Antena 3 si presa favorabila PSD difuzeaza masiv o declaratie a presedintelui Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes, care se declara ingrijorat de „interventia serviciilor secrete si a actorilor politici in activitatea sistemului judiciar” din Romania.

Declaratia lui Moraes vine in plin scandal privind „dezvaluirile” fugarului Sebastian Ghita.

”Urmarim cu ingrijorare evenimentele din Romania, unde interventia serviciilor secrete si a actorilor politici in activitatea sistemului judiciar poate doar sa submineze credibilitatea justitiei. Lupta impotriva coruptiei trebuie sa nu aiba partinire politica, iar directia nu trebuie dictata de diverse interese. Coruptia trebuie eradicata, oriunde s-ar afla, avand la baza procese corecte si democratice, respectand drepturile celor cercetati”, a scris Moraes pe contul sau de Facebook.

Moraes este membru al grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor, din care fac parte si reprezentantii PSD in Parlamentul European.

Postarea lui Moraes a fost distribuita de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, care nu uita sa il ameninte pe Iohannis. „Winter is coming (Vine iarna)”, a scris Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: