Prima reactie a conducerii PSD fata de jignirile obscene proferate de Serban Nicolae. Cosette Chichirau trebuie sa indure noi umilinte

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a atacat-o si el, joi, pe deputata Cosette Chichirau, dupa ce colegul sau de partid, Serban Nicolae, a facut-o „proasta”, „nesimtita” si „nespalata”. De asemenea, Nicolae i-a mai spus femeii ca are o poza in care aceasta face „sex anal”.

Intrebat despre acest incident, Badalau i-a luat apararea lui Serban Nicolae.

„Mi-e greu sa judec un coleg, dar cred ca ce s-a intamplat, ieri, la Camera Deputatilor nu face cinste parlamentarului USR. Modul cum s-au comportat. Totusi un parlamentar trebuie sa aiba decenta. Este trimis in Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare”, a spus Badalau.

Intrebat daca atitudinea lui Serban Nicolae a fost adecvata, Nicolae Badalau s-a facut ca nu intelege. „Poftim? Nu inteleg la ce va referiti. Dl Serban Nicolae ar fi trebuit sa nu-i dea replica asta. Pana la urma, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui”, a spus Badalau.

Intrebat ce va face grupul PSD in cazul lui Serban Nicolae, Badalau a spus: „Ce sa-i facem? Sa-l certam pe dl Serban Nicolae?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: