Primul interviu cu fabuloasa SOTIE a lui El Chapo. Cum este pedepsit pentru ca a EVADAT

life

Emma Coronel Aispuro, sotia celebrului El Chapo, baronul drogurilor din Mexic, a oferit pentru prima data un interviu despre sotul ei aflat la inchisoare.

Interviul a fost acordat postului Telemundo din Mexic. Supranumita de jurnalisti¬†„Regina lui El Chapo”, femeia a spus ca se teme pentru viata traficantului ¬†de droguri, spunand ca nu l-a mai vazut de la capturarea acestuia, la inceputul lunii ianuarie.

„Ma tem pentru viata lui. Nu stim daca este bine hranit. Nu stim care este situatia lui pentru ca nu l-am mai vazut”, a spus Coronel.

sotie

„Vor sa il faca sa plateasca pentru evadare. Ei spun ca nu il pedepsesc. Sigur ca o fac. Sunt langa el tot timpul, il supravegheaza in celula”, a mai spus sotia lui El Chapo. Ea a menionat ca nu il vede pe sotul ei ca un „criminal adevarat”.

Interviul a aparut la o zi dupa ce avocatul traficantul a declarat ca gardienii inchisorii vor sa-l transforme pe El Chapo intr-un „zombie”. „Nu ma lasa sa dorm mai mult de doua ore pe noapte. Ma transforma intr-un zombie. Tot ce doresc este sa dorm”, i-a spus El Chapo.

chapo

Coronel, o fosta regina a frumusetii in California, l-a intalnit pe El Chapo in 2006. El avea atunci 50 de ani, iar ea numai 17 ani. Coronel s-a maritat cu traficantul in ziua in care a implinit 18 ani.

emma emma2 emma3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: