Senatorul Mihai Gotiu, primele detalii despre bataia cu Mirel Palada. Radu Banciu: „Pesedistii n-au mai suportat sa fie facuti hoti”

news

Senatorul USR Mihai GotiuĀ a oferit detalii in emisiunea lui Radu Banciu, la scurt timp dupa ce a fost batut de Mirel Palada in emisiunea Nadiei Ciurlin.

Gotiu a relatat ca a fost lovit cu pumnul in fata, avand buza sparta pe dinauntru.

„O sa ma duc la IML cum ies de aici. In prima parte a emisiunii, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine in timp ce vorbeam, iar eu am afirmat ca am intrat in politica tocmai ca sa lupt cu nesimtitii de acest gen. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atentia sa nu mai folosesc termenul nesimtit, iar eu am explicat ca am repetat definitia din dictionar. Dupa aceea, s-a intrat in pauza publicitara. S-a incheiat acea discutie, in pauza domnul Palada a zis sa nu cumva sa mai indraznesc sa spun ca este nesimtit, ca vad eu apoi. I-am spus ca il voi face nesimtit in continuare daca va intra peste mine. Moment in care a sarit, m-a lovit cu pumnul. Colegii de aici abia l-au respins de pe mine si l-au condus spre iesire”, a povestit Gotiu.

Intrebat unde a fost lovit, Gotiu a detaliat: „O data a reusit sa ma loveasca cu pumnul in gura, am si o julitura la picior”.

Radu Banciu a comentat apoi ca „pesedistii n-au mai suportat sa fie facuti hoti”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: