SRI tocmai a luat o noua masura radicala in cazul lui Florian Coldea. Serviciul se dezice de fostul sau comandant

news

Numele lui Florian Coldea nu mai apare pe site-ul Serviciului Roman la Informatii, dupa ce generalul a fost suspendat joi din functia de prim-adjunct al directorului SRI pe parcursul cercetarilor demarate de SRI in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita.

La sectiunea Conducere, unde aparea pana la suspendare si numele lui Florian Coldea, sunt trecuti Eduard Hellvig, directorul SRI, si cei trei adjuncti, Cristian Bizadea, George-Viorel Voinescu si Adrian Ciocirlan, informeaza Mediafax.

Serviciul Roman de Informatii a anuntat joi ca la nivelul serviciului a fost constituita o comisie de verificare, pana la finalizarea acestora, prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, fiind pus la dispozitia directorului structurii.

„In urma informatiilor aparute in spatiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea si care au fost supuse unor verificari preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor incalcari ale legii sau deontologiei profesionale. In acest sens, pana la finalizarea verificarilor, domnul general locotenent Florian Coldea este pus la dispozitia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atributiile functiei de prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii vor fi preluate de catre Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Sunt analizate toate circumstantele prezentate public precum si documentele puse la dispozitie de general-locotenent Florian Coldea”, a anuntat SRI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: