Teodorovici dezvaluie adevaratul motiv pentru care a fost demis: „Nu are legatura cu impozitarea Bisericii”. Mesaj pentru Dragnea: „Sa fim barbati”

politica

teodorovici

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, demis dupa abia cinci zile de la numirea in functia de consilier al lui Mihai Tudose, a declarat, luni, ca seful PSD, Liviu Dragnea, se afla in spatele acestei decizii a premierului.

„Demiterea mea a fost legata de punctul de vedere pe stadionul din Alexandria. Nu are legatuta cu impozitarea Bisericii. Asta e un stadion care nici macar nu poate fi omologat. La 5.000 de spectatori nu poate fi onlogat nici la nivel national, nici european.  Sunt foarte multe alte lucruri unde se poate investi si unde oamenii asteapta investitii”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Teodorovici s-a aratat foarte critic, saptama trecuta, fata de construirea unui nou stadion la Teleorman, in valoare de 12 milioane de euro, despre care a spus ca „nu se justifica”.

„Nu am nicio indoiala ca Liviu Dragnea l-a sunat si i-a cerut sa ma demita. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget, sa fim barbati”, a spus acum senatorul PSD.

El a declarat ca nu se va schimba, va continua sa isi exprime deschis parerile, indiferent daca va fi dat afara de la sefia Comisiei de Buget-Finante din Senat sau din partid.

Teodorovici a mai spus ca nu are nimic sa ii reproseze lui Mihai Tudose: „Poate a luat o decizie pentru a nu scurtcircuita relatia cu conducerea partidului. Nu mi-a dat nicio explicatie”.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, in legatura cu ideea impozitarii Bisericii, avansata de fostul sau consilier Eugen Teodorovici, ca demiterea acestuia reprezinta punctul sau de vedere in acest caz.

Intrebat care este pozitia sa legat de propunerea de impozitare a Bisericii, Tudose a spus: „Demiterea domnului Teodorovici e punctul meu de vedere”.

Mihai Tudose sustine ca Teodorovici a inteles gresit functia de consilier si s-a transformat in purtator de cuvant, mentionand ca el nu a fost de acord cu majoritate ideilor lansate de acesta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...
 • Ale

  Intre penalul de Dragnea, Teodorovici si inexistentul de Tudose, Teodorovici a spus cruntul adevar :„Nu am nicio indoiala ca Liviu Dragnea l-a sunat si i-a cerut sa ma
  demita. Nu are rost sa ne ascundem dupa deget, sa fim barbati”… cine să fie bărbat??? lașul de Dragnea, milohul de Tudose???

 • ruxa

  Când Dragnea ori Tudose vor crede în pedeapsă/ răsplată, vom fi răsplătiți.

 • COLEG

  BRAVO DL. TEODOROVICI ! TREBUIE SA LUPTAM PENTRU ADEVAR, NU TREBUIE SA TE LASI LA MANA ACESTUI NETOT , DRAGNEA SI TUDOSE OAMENI DE NOTA ZERO, ACESTIA DUC ECONOMIA ROMANEASCA LA RAPA.

 • Roman Cristian

  D,L TEODOROVICI UN POTENTIAIL CANDIDAT SERIOS PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PSD SI DE PRIM MINISTRU,UN PERICOL REAL PENTRU DRAGNEA,CONCLUZIA…..SCAPAM DE EL PANA NU-I PREA TARZIU….ASA CA MA INTREB CATE MATRAPAZLACURI SI MIZERII SE VOR FACE IN ELIMINAREA CELOR CARE SUNT UN PARICOL PENTRU DRAGNEA……

 • Petrescu Veronica

  Teo are dreptate,sunt scoli unde copii trebuie sa mearga in fundul curtii ,iarna,pe frig…stadion mai lipsea!!!!ha ! Ha!!!!