Tupeul PSD depaseste orice imaginatie. Conducerea PSD face apel la „decenta” dupa ce ii ia apararea lui Serban Nicolae

politica

Presedintele executiv al social-democratilor, Niculae Badalau, sustine ca o decizie referitoare la eventuala organizare a mitingurilor PSD dupa inmormantarea Regelui Mihai va fi luata in Comitetul Executiv National, in aceasta perioada fiind necesara „decenta in manifestari si in limbaj”.

„Suntem intr-un moment pentru Romania in care ar trebui sa avem decenta, intelepciune, vizavi de decesul… de regretatul Mihai I, regele Romaniei. Si ar trebui sa avem putina decenta si in manifestari si in limbaj si in mai multe aspecte”, a spus Badalau joi la Parlament.

Intrebat despre eventuala programare a acestor mitinguri dupa inmormantarea Regelui, Badalau a precizat: „Vom gandi, pentru ca vin sarbatorile de iarna, dar cu siguranta va avea loc un CExN in care vom lua o decizie”.

Intrebat despre acest incidentul dintre Serna Nicolae si Cosette Chichirau, Badalau i-a luat apararea senarorului PSD.

„Mi-e greu sa judec un coleg, dar cred ca ce s-a intamplat, ieri, la Camera Deputatilor nu face cinste parlamentarului USR. Modul cum s-au comportat. Totusi un parlamentar trebuie sa aiba decenta. Este trimis in Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare”, a spus Badalau.

Intrebat daca atitudinea lui Serban Nicolae a fost adecvata, Nicolae Badalau s-a facut ca nu intelege. „Poftim? Nu inteleg la ce va referiti. Dl Serban Nicolae ar fi trebuit sa nu-i dea replica asta. Pana la urma, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui”, a spus Badalau.

Intrebat ce va face grupul PSD in cazul lui Serban Nicolae, Badalau a spus: „Ce sa-i facem? Sa-l certam pe dl Serban Nicolae?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: