Umor britanic. Ambasadorul UK, mesaj ironic pentru Gabriela Firea legat de modul in care se face deszapezirea in Bucuresti

news

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummel, a publicat pe o retea de socializare un mesaj ironic la adresa modul lui in care se face deszapezirea in Bucuresti. Firea s-a laudat ca interventia a fost „foarte bine organizata”.

Paul Brummel a postat un mesaj in care lauda ironic interventiile privind deszapezirea. „Principalele drumuri din Bucuresti au fost inpresionant de repede curatate. Pietonii insa trec prin momente mai grele…”, a scris Brummel.

ambasador

Firea a declarat ca interventia pentru deszapezire este „foarte bine organizata”, astfel incat sa se actioneze simultan pe toate strazile, inclusiv pe cele secundare, adaugand ca toate strazile sunt cuprinse in contracte.

„In acest moment, nu mai exista posibilitatea ca cineva de la vreun sector sa spuna ca nu a cuprins un cartier sau o strada pentru ca discutia a fost foarte clara. Toti primarii de sectoare mi-au garantat si sunt convinsa ca se vor tine de cuvant si vor urmari si ei personal deszapezirea in aceasta iarna”, a aratat ea.

Firea a tinut sa apara si la televizor in timp ce dadea indicatii printr-o statie de emisie-receptie.

firea-zapada

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

 

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: