Umor britanic. Ambasadorul UK, mesaj ironic pentru Gabriela Firea legat de modul in care se face deszapezirea in Bucuresti

news

firea

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummel, a publicat pe o retea de socializare un mesaj ironic la adresa modul lui in care se face deszapezirea in Bucuresti. Firea s-a laudat ca interventia a fost „foarte bine organizata”.

Paul Brummel a postat un mesaj in care lauda ironic interventiile privind deszapezirea. „Principalele drumuri din Bucuresti au fost inpresionant de repede curatate. Pietonii insa trec prin momente mai grele…”, a scris Brummel.

ambasador

Firea a declarat ca interventia pentru deszapezire este „foarte bine organizata”, astfel incat sa se actioneze simultan pe toate strazile, inclusiv pe cele secundare, adaugand ca toate strazile sunt cuprinse in contracte.

„In acest moment, nu mai exista posibilitatea ca cineva de la vreun sector sa spuna ca nu a cuprins un cartier sau o strada pentru ca discutia a fost foarte clara. Toti primarii de sectoare mi-au garantat si sunt convinsa ca se vor tine de cuvant si vor urmari si ei personal deszapezirea in aceasta iarna”, a aratat ea.

Firea a tinut sa apara si la televizor in timp ce dadea indicatii printr-o statie de emisie-receptie.

firea-zapada

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

 

Mai mult despre: , , ,


loading...
 • Radu Zaciu

  nu m-a facut sa rad, deci nu-i umor. E nesimtire, pt ca Londra nu ar gestiona comparabil de bine o situatie similara.

  • ruxa

   Replică de șofer.

  • Dacus

   Exact. Locuiesc de 25 de ani la Londra; toata capitala e paralizata cand cade un strat subtire de zapada.

 • Cosmin

  Am crezut ca Ambasadorul UK nu stie sa scrie corect romaneste : „Principalele drumuri din Bucuresti au fost inpresionant de repede …” dar se pare ca redactorul nu stie ca inainte de „p” se pune „m”, nu „n”!

 • Dacus

  Ambasadorul britanic s-a comportat ca un badaran. La Londra daca ninge putin tot orasul e paralizat, trenurile si transportul public urban se opresc complet si intregul oras intra in panica. Britanicii nu stiu sa gestioneze un strat usor de zapada si mitocanul asta da cu tifla cand Bucurestiul este intr-o situatie mult mai grea.