Vax populi. Votantii PSD nu-l mai vor pe Dragnea: „Votez PSD-ul, dar nu si pe Dragnea/ Este un bandit, sunt foarte bucuros ca a ajuns la DNA” – Video

news

Oamenii obisnuiti, multi dintre ei fiind votanti PSD, sunt extrem de dezamagiti de Liviu Dragnea. Intr-un materiol difuzat de „Starea natiei” de la TVR mai multi simpatizanti si votanti ai PSD au declarat ca nu mai au incredere in seful PSD.

„Am simpatizat cu acest partid, dar nu-l mai votez pe Liviu Dragnea”, spune unul dintre cei intervievati pe strada. Altii sunt mult mai radicali si afirma ca Dragnea merita sa ajunga la DNA.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri. Grupul initiat in anul 2001 are ca principal scop obtinerea frauduloasa a unor sume importante din contractele finantate din fonduri publice, prin comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscala, spalarea banilor si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, pentru favorizarea dirmei Tel Drum.

Purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan, a precizat ca in acest dosar prejudiciul este de aproximativ 30 de milioane de lei prin abuz in serviciu si de 20 de milioane de euro, bani obtinuti prin fraudarea fondurilor europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: