Victor Ponta ataca patru jurnalisti cunoscuti si ironizeaza ambasada SUA: „Vor primi ordin sa laude Rusia”

politica

Victor Ponta comenteaza o stire care anunta ca Donald Trump vrea sa lucreze impreuna cu Rusia spunand ca „deontologii” din presa vor primi „ordin” sa laude Rusia.

Ponta se refera la Dan Tapalaga, Dan Turturica, Mircea Marian si Ioana Ene Dogioiu, despre care spune ca ar „primi lumina” de la ambasada SUA.

„Wow – funny!!! Presedintele SUA scandalizeaza „Propaganda Sistemului” din Romania – adica toti „deontologii” care la fiecare rand de alegeri prostesc lumea sa vina la vot ca altfel PSD da tarisoara pe mana Rusiei!!! Va imaginati cand se duc data viitoare stimabilii Tapalaga, Turturica, Mircea Marian, Ioana Ene Dogioiu & Co la Ambasada SUA sa „ia lumina” ( ca de obicei) si le dau aia ordin sa laude Rusia ?!?! Adica le „sting lumina”

Pai ei pe cine sa mai asculte acum ? Tot pe Soros sau Ambasada SUA??? Ce dilema cumplita …. O sa ne distram pe cinste ….

Update – am citit mai jos o idee foarte buna pentru „propagandisti” – daca nu ii mai finanteaza nici Soros nici Ambasada SUA poate ii angajeaza Iohannis ca si consilieri / sau dau meditatii sa isi cumpere si cateva case”, a scris Ponta pe Facebook.

Trump a postat recent pe Twitter un mesaj in care spune ca numai oamenii „prosti” se impotrivesc unei relatii bune cu Rusia.

„Faptul ca avem o relatie buna cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii ‘prosti’ sau fraierii ar crede ca acest lucru este unul rau. Avem suficiente probleme in lume si fara asta. Cand voi fi presedinte, Rusia ne va respecta mai mult decat o face in prezent, iar ambele tari, cel mai probabil, vor lucra impreuna pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme si aspecte ale LUMII!”, a fost mesajul postat de Trump pe Twitter.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: