„Voi solicita in CEX retragerea sprijinului pentru Mihai Tudose”. Oamenii lui Dragnea au prins curaj, dupa iesirea lui Carmen Dan

politica

Deputatul PSD Catalin Radulescu anunta, joi noapte, ca va solicita in Comitetul Executiv al PSD ca pattidul sa le retraga sprijinul politic lui Mihai Tudose si vicepremierului Marcel Ciolacu.

Tudose este acuzat de insubordonare, de afectarea imaginii partisului si de atacuri impotruva „colegilor” Rovana Plumb, Olguta Vasilescu si Gabriela Firea.

„Bravo, Carmen Dan, sah mat! Ca membru vechi al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX-ului, pentru a hotari daca, dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose-Ciolacu la guvernare si daca dupa iesirile repetate in mass-media, contrare pozitiilor partidului si insubordonarea fata de deciziile partidului mai pot fi mentinuti in functie acesti doi colegi, care nu au inteles nici in ultimul ceas ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste functii, ci au fost pusi acolo de catre partid si ca sa realizeze programul partidului.

Gravitatea sustinerii Sefului Politiei Romane care e vinovat de foarte multe lucruri (care au culminat cu pedofilul politist, cunoscut de catre acest domn Despescu), asumat de colegul Ciolacu, ma determina sa solicit CEX-ului cat si colegilor parlamentari PSD retragerea sprijinului politic pentru echipa formata din colegii nostri Tudose-Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului nostru in randul electoratului PSD, pentru scandalurile repetate in spatiul mediatic, pentru atacurile repetate impotriva unor colegi ministri (Rovana Plumb, Sevill Shaideh, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, Gabriela Firea), pentru insubordonarea fata de deciziile partidului si fata de Presedintele partidului, pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose, domnul Piperea, care a cerut schimbarea presedintelui Dragnea, si pentru neasumarea legilor justitiei. Nu am castigat simpatia a milioane si milioane de cetateni ai Romaniei, ca niste colegi sa ne faca sa pierdem in fiecare zi si sa ne afecteze sistematic imaginea”, a scris Catalin Radulescu pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat joi seara „dovada” acceptului semnat de chestorul Catalin Ionita pentru ocuparea functiei de sef al Politiei Romane, in situatia in care premierul ar fi decis sa accepte propunerea de eliberare din functie a chestorului Despescu (seful Politiei Romane).

„Am aici dovada acceptului exprimat de chestorul Catalin Ionita pentru ocuparea functiei de sef al Politiei Romane, in situatia in care premierul ar fi decis sa accepte propunerea de eliberare din functie a chestorului Despescu. Acest acord a ajuns si la domnul prim-ministru. Sintetizand, avem pe de o parte, documente si pe de alta parte, vorbe. Acordul a fost semnat de chestorul Catalin Ionita marti, inaintea anuntului public pe care l-am facut, referitor la propunerea de demitere a actualului sef al Politiei Romane”, a sustinut Dan, intr-o declaratie de presa la sediul MAI.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: