2016, anul „Maimutei Rosii de Foc”. Ce trebuie sa purtati la voi ca sa aveti NOROC de bani si sanatate

life

In 7 februarie, conform mitologiei chineze, am intrat in Anul Maimutei Rosii de Foc iar, pentru a atrage norocul de partea noastra, trebuie sa ne inconjuram de simbolurile acestui animal.

Oficial, anul Maimutei Rosii de Foc a debutat pe 8 februarie si va continua pana pe 27 ianuarie, 2017. Pentru a atrage norocul de partea voastra sau la locul de munca, inconjurati-va cu amulete are sa contina simbolul maimutei. Ele vor activa energia creatoare, va va face mai inteligenti si deschisi la schimbare, scrie Sanovnik.

O amuleta formata din trei maimute e simbol al prosperitatii si norocului. Acest talisman va va proteja de boli, forte malefice si energie negativa. O maimuta peste un elefant este o amuleta indicata pentru oamenii de afaceri care cauta noi orizonturi pentru a-si atinge telurile.

Citeste si: Biofizician Rusia: „Oamenii se TRANSFORMA incepand din 21.12.2012, dar inca nu isi dau seama”

Pentru ca anul va sta sub semnul focului, purtati haine in culorii vii: rosii, portocalii, roz. Acestea vor atrage asupra voastra putere si noroc. Pentru ca e anul maimutei, masa trebuie sa ne fie mereu plina de fructe, pentu a avea noroc tot anul. Numerele norocoase sunt 4 si 9, deci este indicat sa luati decizii vitale doar in aceste date.

Citeste si: Cel mai precis dictionar al VISELOR: Baba Vanga va spune ce semnificatie au lucrurile si fiintele care va apar in vis

Conform calendarului chinez, suntem in anul 4713.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: