500 de membri ai Partidului Liberal Timis au trecut la PSD: „Multumim pentru deschiderea si energia cu cu care ne-au intampinat!”

politica

PNL Timis, traseisti, PSD, Radu Ambrus, Alfred Simonis, liberali

Raul Ambrus, presedintele Partidului Liberal Timis, a decis sa treaca la filiala PSD Timis alaturi de peste 500 de colegi si sa sustina candidatura lui Alfred Simonis pentru functia de presedinte al CJ Timis, dupa ce si-a exprimat nemultumirea ca Alianta Timisoara Unita il va sustine pe Alin Nica pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.

“PSD a fost mereu un partid deschis catre oamenii performanti si catre liderii din comunitate. Prin venirea lui Raul Ambrus si prin alianta cu PNL, cred ca am reusit cu adevarat sa realizam un pol social-liberal in Timis extrem de puternic, care poate oferi stabilitate in viitorii patru ani. Din postura de presedinte interimar al Camerei Deputatilor, am impus impreuna cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca judetul Timis sa nu mai fie marginalizat la Bucuresti.

Pentru a putea implementa proiectele de care Timisul are nevoie ca de aer este nevoie si de o echipa performanta si de stabilitate politica solida. Raul Ambrus se alatura echipei PSD Timis intr-un proiect serios si pe termen lung care inseamna, in primul rand, modernizarea judetului Timis si a Timisoarei. Nu ne permitem sa facem experimente pe spatele cetatenilor, de aceea mergem la sigur cu oameni care au demonstrat deja“, a declarat presedintele PSD Timis, Alfred Simonis.

La randul sau, consilierul local Raul Ambrus a spus ca PSD Timis se prezinta in fata cetatenilor la alegerile locale cu cel mai serios proiect de dezvoltare a Timisoarei si judetului Timis. “Vreau sa multumesc presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, pentru deschiderea si energia cu care ne-a intampinat inca de la primele discutii pe care le-am avut. A dat dovada ca este un om hotarat, serios si dinamic, care stie foarte clar ceea ce vrea sa faca.

Ne-am alaturat echipei PSD Timis, deoarece aici am gasit un proiect ambitios care sa duca Timisoara si judetul Timis la un alt nivel. S-a demonstrat si in trecut ca PSD stie sa functioneze extrem de eficient alaturi de o componenta liberala si de aceea am toata increderea ca experienta pe care eu si colegii mei am acumulat-o in administratia din Timisoara se completeaza foarte bine cu experienta pe care colegii mei din PSD Timis o au la nivelul judetului. Alfred Simonis si Sorin Grindeanu sunt doi oameni care in ultimii ani au reusit pentru Timisoara si judetul Timis ceea ce nimeni nu a mai reusit vreodata, sa atraga fonduri si proiecte care sa aduca dezvoltare cu adevarat“, a precizat Raul Ambrus, citat de Ziare.com.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: