555 nu exista pentru PSD-isti. Sunt pe alta planeta: „Speram sincer ca aceasta stare de alerta nu va fi prelungita in conditiile actuale”

politica

Recordul de imbolnaviri, 555, inregistrat astazi in Romania nu ingrijoreaza cu nimic conducerea PSD. Purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu, a declarat dupa sedinta conducerii PSD ca partidul vrea ca starea de alerta sa nu mai fie prelungita „in conditiile actuale”.

„Speram sincer ca aceasta stare de alerta nu va fi prelungita in conditiile actuale. Speram ca vom intra intr-o relativa normalitate dupa 17 iulie, sa putem organiza congresul PSD”, a declarat Romascanu, intr-o conferinta de presa.

Cu 555 de noi cazuri de imbolnaviri in ultimele 24 de ore, Romania se situeaza acum pe primul loc in Europa in privinta numarul de noi cazuri de infectari. Pe locul doi este Polonia, unde s-au inregistrat doar 277 de noi cazuri.

Conform site-ului Worldometers, unde sunt afisate statisticile in timp real, Romania este campioana absoluta, fiind de departe pe primul loc la numarul de noi imbolnaviri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: