Teroristul din Trebes (Franta) planuia un masacru de amploare. Ce au gasit politistii dupa ce islamistul a fost impuscat

externe

Trei dispozitive explozive improvizate au fost gasite in supermarketul „Super U” din localitatea Trebes, unde trei persoane au murit dupa ce un individ inarmat cu un pistol a luat mai multi ostatici, a informat, sambata, o sursa judiciara, relateaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

Autoritatile franceze au gasit si o pusca de calibrul 7.65 si un cutit de vanatoare, a mai adaugat sursa, care a vorbit in conditii de anonimitate.

Un cetatean francez de origine marocana in varsta de 26 de ani, suspectat de radicalizare islamica, a luat vineri ostatice mai multe persoane intr-un supermarket din localitatea Trebes, situata in apropierea orasului Carcassonne din sudul Frantei. In timpul atacului, atacatorul a anuntat ca este membru al retelei teroriste Stat Islamic.

Ofiterul de politie francez care a cerut sa fie luat ostatic in schimbul altei persoane, Arnaud Beltrame, a murit ulterior din cauza ranilor suferite.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: