news

931 de cazuri noi, 105 decese. Incidenta in Capitala a scazut la doar un caz la mia de locuitori

Un numar de 931 de cazuri noi de COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore si au fost raportate 105 de decese, dintre care 32 anterioare, a informat, sambata, Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 11 decembrie 2021, ora 10,00, in intervalul de 24 de ore, au fost inregistrate 931 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 105 decese dintre care 32 anterioare”, precizeaza GCS.

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile pentru Bucuresti este, sambata, de un caz la mia de locuitori, in scadere fata de ziua precedenta, potrivit Directiei de Sanatate Publica.

Cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2 in Capitala a fost atinsa pe 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

Vineri, incidenta COVID-19 in Bucuresti a fost de 1,1.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Germania isi extinde influenta, trimite doua nave de razboi in apele Asiei. „Comportamentul agresiv” al Chinei, principala cauza a misiunii

O fregata germana si o nava de aprovizionare de lupta au plecat saptamana aceasta din…

55 de minute ago

O masina cu 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din Bucuresti. Toate au ajuns la spital

O masina in care se aflau sapte femei s-a rasturnat, duminica, pe Podul Basarab din…

2 ore ago

„Nevastuica salbatica”. Pilotii ucraineni folosesc acum tactici americane din razboiul din Vietnam: „Ucraina invata in mod clar din gandirea militara occidentala”

Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva armatei rusesti tactici americane din razboiul din Vietnam, informeaza…

3 ore ago