politica

Laura Vicol, despre ceasul de 180.000 de dolari: „De ce sa raspund la aceste lucruri, asta nu inteleg. Eu nu sunt un om modest, sunt un om umil”

Sefa Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Laura Vicol, a declarat vineri ce este un „om umil” in momentul in care a fost intrebata despre ceasul in valoare de 180.000 de dolari.

„De ce ar trebui ca o femeie sa aiba un ceas atat de scump?”, a fost intrebata Vicol intr-un interviu realizat de Marius Tuca.

„Sunt convinsa ca nu credeti tot ceea ce se scrie intr-o anumita parte a presei. Pe de alta parte, timpul trece la fel pentru toata lumea, indiferent ce ceasuri am avea si toti ne ducem. Si nu luam dupa noi decat amintiri, nu luam nici ceasuri, nici nimic, ne ducem in patru scanduri.

Eu nu sunt un om modest, sunt un om umil. Faptul ca nu am etalat pana acum sau ca nu am etalat, nu stiu, in diverse locuri, in diverse ipostaze, asta nu inseamna ca nu le am sau nu le-am facut. Eu sunt in politica de un an, eu vin din mediul privat dupa 21 de ani de avocatura.

(…) De ce sa raspund la aceste lucruri, asta nu inteleg. N-am furat, n-am mintit, n-am dat in cap”, a spus Vicol.

Sefa Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Laura Vicol (PSD), se mandreste cu un ceas de 180.000 de dolari, pe care il afiseaza chiar si in fotografiile de pe pagina ei de Facebook.

Vicol se afiseaza cu un ceas exclusivist Richard Mille, la pretul de catalog de 180.000 de dolari, informeaza G4Media.

Surse din PSD au confirmat pentru aceasta publicatie ca Laura Vicol s-a laudat colegilor din partid cu pretul de achititie de mai sus.

Ceasul Richard Mille este cunoscut sub pseudonimul de «ceas al vedetelor». Conduce detasat segmentul ceasurilor de lux, Richard Mille a devenit in ultimii ani cel mai exclusivist brand.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: laura vicol

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago