Singura veste buna data de Dragnea. Este convins ca va merge la puscarie: „Nu mai am asteptari de la acest recurs”

politica

Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca „nu are asteptari” in privinta rezultatului recursului la sentinta in care a fost condamnat la inchisoare cu executare. „Nu am incredere”, a subliniat Dragnea, sugerand ca va fi condamnat definitiv.

„Nu mai am asteptari de la acest recurs. Nu am incredere. Dupa ce am primit a doua condamnare fara nicio proba, daca v-ati uitat pe motivare nu era nicio proba. Am fost condamnat pe baza unui studiu sociologic. Daca se poate trimite la inchisoare un om fara probe, nu mai pot sa am incredere.

Au ajuns multe informatii la mine inainte de condamnare, nu am crezut ca este posibil (sa fii condamnat fara probe). Au fost presiuni, amenintari. La un post de televiziune au fost amenintati judecatorii sa ma condamne”, s-a plans Dragnea.

Cu toate acestea, Dragnea asteapta ca ministrul Justitiei sa intervina pentru modificarea completelor de cinci judecatori.

”Doar am auzit ca exista aceasta intentie. Nu stiu cand si daca o vor face. Cred ca este un demers firesc pe care-l face guvernul. Am auzit cum ati auzit si dvs. Si o sa vedem daca se intampla. Nu stiu pe ce merg, ca nu am vazut. Poate merg pe conflict intre Parlament si Inalta Curte, nu stiu, nu sunt constitutionalist. Am auzit doar ca se intentioneaza sa se faca aceasta actiune si cred ca ar fi un demers firesc”, a declarat Liviu Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, vineri, ca hotararea de amanare a Colegiului Inaltei Curti, privind constituirea completelor, in cazul celor formate din cinci judecatori, poate fi atacata in contencios administrativ sau constitutional de catre cei interesati.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: