Carmen Dan i-a compus o poezie Rovanei Plumb: „Si pe mai departe sa aiba putere de plumb si suflet de Rovana” – Video

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a dedicat o poezie ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, proaspat aleasa presedinte al organizatiei PSD Dambovita. Oda a fost recitata in prezenta lui Liviu Dragnea.

Carmen Dan si Liviu Dragnea au participat, vineri, la sedinta organizatiei PSD Dambovita. Carmen Dan a tinut un discurs la sfarsitul caruia i-a compus Rovanei Plumb o scurta poezie.

„As incheia, urandu-i, pentru ca am identificat la ea o combinatie fericita de putere exteriora si bunatate sufleteasca, ca si pe mai departe sa aiba putere de plumb si suflet de Rovana”, a spus Carmen Dan in aplauzele pesedistilor.

Vezi video de la minutul 38.00:

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propusa pentru primul loc pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare, a anuntat vineri, la Targoviste, presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea.

„In anul 2015 am fost condamnat in prima instanta pentru marele fapt de coruptie – ca am cerut celor 7,4 milioane de romani sa vina la referendum sa il dea jos pe Basescu. Mi-am dat demisia, am aflat ulterior ca fusesem vandut la masa verde ca sa fiu eu victima sau, ma rog, cel care sa fie vinovat pentru toate. Am trecut peste asta. Dupa care si eu, ca si dvs, am aflat ca (…) unul a fugit efectiv. E mai rau decat securist si o sa tot vorbim in perioada asta. (…) Au venit mai multi colegi ca sa ma inscriu si sa candidez impreuna nu contra Rovanei la presedintia partidului, interimar. Am facut-o si am castigat. Unii dintre colegi, unul care nu mai e printre noi de exemplu, a spus ca asteapta ca in acea zi Rovana sa fie pedepsita – a candidat impotriva mea si a pierdut. Ce am facut eu in aceeasi zi? Te-am luat de mana si am iesit in conferinta de presa. Si suntem si in ziua de azi, ea fiind vanduta in mai multe randuri de oameni pe care i-a ajutat, de oameni care nu mai sunt printre noi – sunt vii – dar nu mai sunt printre noi in partid. Eu nu stiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv National sa fie Rovana Plumb pe lista de europarlamentare. Dar eu o voi propune pe primul loc. Si, dupa europarlamentare, o sa o rog pe doamna prim-ministru Dancila sa o mai propuna si altceva pe doamna Rovana Plumb”, a declarat presedintele PSD, la conferinta de alegeri a Organizatiei Dambovita.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: