Fosta iubita a lui Liviu Dragnea a fost angajata de Chris Terhes la Bruxelles. Europarlamentarul PSD si-a facut-o consiliera

politica

Europarlamentarul PSD Chris Terhes a angajat-o pe Catalina Stefanescu, fost deputat PSD, drept consiliera personala. Stefanescu va lucra in continuare la Bruxelles.

„Aud ca popa Terhes si a luat consilier la Bruxelles pe Catalina Stefanescu, fosta partenera de Brazilia a lui Dragnea.

Probabil asta a fost conditia ca sa fie pus pe lista. Oricum, a punctat bine Terhes. Are de invatat multe de la preasmerita Catalina”, informeaza jurnalistul de investigatii Virgil Burla pe Facebook.

Catalina Stefanescu s-a aflat pe lista initiala de candidati PSD pentru Parlamentul European insa disparut apoi.

Citeste si: Iubita lui Dragnea a facut ordine pe lista PSD la europarlamentare. Fosta iubita a sefului PSD a fost eliminata

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca, in timpul guvernarii USL, Liviu Dragnea „il batea la cap pe George Maior“ sa o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explica ca ea stie ruseste, ca a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook.

Surse din PSD sustin ca iubita invocata de Ponta ar fi Catalina Stefanescu, pe care Dragnea, in 2012, a trimis-o in Parlament la numai 24 de ani. Catalina Stefanescu are studii la Moscova, potrivit CV-ului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: