ALDE acuza UDMR ca i-a furat voturile la europarlamentare. Norica spumega: „Pe strada oamenii spun ca m-au votat si nu inteleg de ce nu am ajuns in Parlamentul European”

politica

Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE, sustine in continuare ca votul la europarlamentare a fost fraudat si ii cere Vioricai Dancila sa scoata tabletele care impiedica votul multiplu de sub controlul STS.

„ALDE a obtinut la aceste alegeri scorul cu care era creditat in sondaje, insa ceva se intampla in alegerile din Romania dupa 2004 incoace, dar pregnant dupa 2009 si cu indicii de frauda. Astept rapid o decizie a Guvernului de a trece aceasta incercare de evitare a votului multiplu de la STS in subordinea Autoritatii Electorale Permanente. Este inadmisibil ca o structura militara sa aiba un rol in procesul electoral. Si dupa asta vom vedea daca mai exista posibilitati de manipulare a votului si de fraudare a lui. Eu cred ca ALDE si atunci, pe 26 mai, si acum are acelasi scor si vom vedea, in conditiile in care ne vom lua masuri in alegerile prezidentiale care este realitatea si care este scorul ALDE”, a declarat Nicolai intr-un interviu pentru DC News.

Nicolai este convinsa ca ALDE are 15% din voturile electoratului, asa cum „aratau sondajele”. Ea sustine ca voturile furate de la ALDE au ajuns la „Traian Basescu si la UDMR”.

„Pe strada oamenii spun ca m-au votat si nu inteleg de ce nu am ajuns in Parlamentul European. Eu am inteles. Principalul beneficiar a fost Traian Basescu si UDMR-ul”, a mai spus Nicolai.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: