Cazul Duduianu determina o noua reactie dura a lui Iohannis la adresa PSD: „Asta se vede acum pe strazi, PSD a incercat cu toata forta sa distruga legile justitiei”

news

Presedintele Iohannis a adus aminte, miercuri, de modul in care PSD a atacat justitia atunci cand a fost intrebat despre actiunile violente ale interlopilor din ultima perioada, culminand cu uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

„Este un fenomen pe care il observam cu ingrijorare, dar vedem ca exista o preocupare si la Interne si la marile parchete. Trebuie sa vedem lucrurile asa cum sutn, nu putem repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in ultimii 30 de ani.

Sa ne amintim cu tristete de cei trei ani de guvernare PSD, in care PSD a incercat cu toata forta sa distruga legile justitiei, sa puna cizma pe gatul justitiei, sa ii apere pe penali. Asta se vede acum pe strazi.

Actual guvern vine cu masuri, dar cand ajunge in Parlament este aceeasi majoritate pesedista care se opune la reformele necesare in domeniul justitiei. Dar asta nu ne va opri. Infractorii sa fie la puscarie si oamenii cinstiti sa fie aparati de institutiile statului, nu invers, cum s-a intamplat in anii de guvernare pesedista”, a declarat Iohannis intr-o coinferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: