Tariceanu a indraznit sa intre sambata in Sibiu. Sibiul a fost cel mai „rezistent” oras in fata asaltului impotriva Justitiei

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se afla sambata la Sibiu, unde zeci si sute de oameni au protestat zolnic, timp de peste doi ani, in legatura cu asaltul asupra Justitiei condus de Dragnea si Tariceanu. De data aceasta nu a spus nimic despre justitie, limitandu-se sa atace PNL.

„Am vazut lista si de la consiliul municipal Sibiu si de la Consiliul Judetean, am vazut si o parte dintre candidati si cred ca trebuie sa fim cu totii si constienti si mandri ca reprezentam in Romania, liberalismul (…) pentru ca PNL-ul nu mai este un partid liberal, din pacate, o spun cu mare regret. Partidul a fost preluat incet de PDL si de spiritul lui Basescu si astazi, ceea ce vad este un spectacol jalnic pe care presedintele partidului si ceilalti membri il desfasoara in ochii tuturor.

PNL-ul a ajuns un fel de taraba politica in care se negociaza, cuvantul ‘negociaza’ este un cuvant frumos pana la urma. Vad ca se cumpara alesi locali, candidati la alegerile locale, parlamentari. Tot ce se poate se vinde si se cumpara. Nu mai demult de o luna, la premierul Orban in birou erau 45 de primari din judetul Giurgiu, primari PSD, pe care domnul Orban vroia sa ii treaca la PNL, cu niste argumente ideologice (…) cu ideologie ii convingea. Sigur le-a promis la fiecare ca le da pe PNDL, bani pentru localitatea respectiva si 24 dintre ei, brusc, ideologic si-au dat seama ca sunt liberali, dupa ce au fost pesedisti si au trecut in partea cealalta. Asa se face politica astazi de PNL. E regretabil. Din pacate, nici PSD-ul nu cred ca putem sa spunem ca exceleaza la vreun capitol”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu.

Tariceanu a fost prezent sambata la o intalnire cu candidatii ALDE Sibiu la alegerile locale.

Principalii candidati ALDE Sibiu la alegerile locale sunt liderul organizatiei judetene, fostul subprefect Horatiu Marin, pentru functia de primar al municipiului Sibiu, si fostul comandant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Cosmin Balcu, pentru presedintia Consiliului Judetean.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: