Iar turbeaza Oana Stancu. Florin Citu il numeste pe barbatul ei drept „hamsterul lui Dragnea”. Ce lege nebuneasca propune Daniel Zamfir

politica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca senatorul PSD Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu, are un proiect de lege prin care ministrii care refuza sa se prezinte in comisiile parlamentare risca sa ajunga la inchisoare.

„Marcel Ciolacu foloseste hamsterul lui Dragnea si face o lege doar pentru mine! Sunt disperati si incearca orice doar sa scape de mine. Marcel Ciolacu a gasit unealta perfecta sa-i faca munca de jos – hamsterul lui Dragnea.

Inginerul sef peste comisia economica, da se intampla de ani bun in Parlament, si campion la legi respinse de CCR isi pune semnatura pe inca o mizerie de lege. O lege facuta special pentru mine si care are ca scop sa ma trimita la puscarie. Forteaza apropbarea pana la alegerile parlamentare.

Lui Marcel Ciolacu si hamsterului lui le spun doar atat. Nu va mai agitati tovarasi. Mai este putin si scapam Romania de voi”, anunta Citu prezentand un fragment din propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.115/1999 privind responsabilitatea ministeriala.

Conform proiectului de lege, ministrii care refuza sa se prezinte in comisiile parlamentare risca inchisoarea de la 3 luni la doi ani sau amenda.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: