Rusii s-au retras de bunavoie din Kazahstan in 18 avioane de transport: „Ne-am indeplinit sarcinile”

externe

soldati rusi

Optsprezece avioane de transport militar rusesc Il-76 si un An-124 Ruslan al Fortelor Aerospatiale Ruse cu „pacificatori” rusi la bord au zburat duminica din Almati, a anuntat Ministerul rus al Apararii, citat de TASS.

„Astazi, avioanele aviatiei militare de transport continua sa livreze pe aeroportul Chkalovsky personal si echipamente ale unitatilor Fortelor Aeropurtate Ruse dupa indeplinirea sarcinilor de mentinere a pacii”, a anuntat ministerul intr-un comunicat.

„Inainte de plecare, pe aerodromul Almaty din Republica Kazahstan, fortele ruse de mentinere a pacii au incarcat echipamente militare in avioane”, a subliniat ministerul.

O intalnire solemna a parasutistilor cu participarea Fortelor Aeropurtate va fi organizata la aerodromul Chkalovsky. Dupa finalizarea acesteia, personalul va incepe descarcarea armelor, a echipamentului militar si va marsalui spre punctul de stationare permanenta.

Anterior, unitatile de parasutisti rusi au zburat de pe aerodromul Almati la baza aeriana Ivanovo-Severny (regiunea Ivanovo) si la aerodromul Chkalovsky (regiunea Moscova).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: