Site-ul personal si pagina de Facebook ale lui Netanyahu au fost vizate de hackeri

externe

Benjamin Netanyahu, Israel, Hamas, conditii, respingere, ostatici, eliberare

Grupul de hackeri Anonymous Sudan sustine ca a dezactivat site-ul personal al premierului Benjamin Netanyahu, potrivit The Times of Israel.

Site-ul web este deocamdata suspendat, aparent ca rezultat al unui atac DDoS, o metoda destul de rudimentara de dezactivare a accesului la un site web pentru o perioada scurta.

Se crede ca Anonymous Sudan este strans legat sau sinonim cu grupul rus de hacking Killnet.

In ultimele zile, mai multe site-uri israeliene au fost vizate in mod repetat de grup, care a pretins ca a suspendat site-ul Mossad-ului la inceputul acestei saptamani si din nou miercuri dupa-amiaza.

La inceputul acestei luni, grupul a declarat ca a dezactivat site-urile mai multor banci si alte site-uri israeliene, atac programat sa concida cu marcarea de catre Iran a zilei anuale de proteste impotriva statului evreu.

Pagina de Facebook a lui Netanyahu a fost, de asemenea, piratata, astfel incat sa arate un clip video al unei moschei cu rugaciunea in araba, relateaza site-ul de stiri Ynet. Potrivit publicatiei, hackerii au folosit o functie Facebook care permite colaborarea intre pagini pentru a patrunde in pagina fara a o prelua.

Stirile Channel 12 relateaza ca o parte din continutul paginii a fost inlocuit cu scriere persana.

Shin Bet investigheaza incidentul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: