A disparut cu totul „patriotul” Chris Terhes dupa alegerile din 26 mai. Nu a mai dat niciun semn de viata

politica

Chris Terhes, pozitia a patra pe lista PSD la europarlamentare, nu a mai dat niciun semn de viata din data de 28 mai. Admis in Parlamentul European, Terhes a disparut cu totul de aproape o luna.

Ultima postare pe Facebook a lui Terhes este din 28 mai, despre grindina care a lovit Zalaul.

De atunci, Terhes a disparut cu totul. Rovana Plumb a avut si ea doua saptamani de absenta din spatiul public dupa esecul PSD de la europarlamentare, insa a revenit recent, ca sustinatoare infocata a Vioricai Dancila.

Carmen Avram, aflata pe pozitia a doua pe lista PSD, este si ea o „patrioata” foarte discreta. Pe 11 iunie a postat pe Facebook ca a ajuns la „prima zi de munca” in Parlamentul European. De atunci, tacere.

„Ma voi lupta din Parlamentul European pentru ca Romania sa fie puternica si respectata intr-o Uniune Europeana ce trebuie sa isi apere si promoveze valorile fondatoare: libertate, egalitate in drepturi, democratie, respectarea drepturilor fundamentale ale omului si stat de drept”, promitea Terhes in campania electorala. Se pare ca Terhes isi duce lupta intr-o foarte mare disretie, nu cumva sa afle cineva.

Mai mult despre: ,

Comentarii: