news

A fost prins principalul suspect in cazul fetitei ucise in Botosani. Acesta este chiar unchiul fetitei

Un individ suspectat ca a ucis-o pe fetita de 8 ani din judetul Botosani a fost retinut sambata de politisti.

Acesta este principalul suspect, el este unchiul fetitei. El nu si-a explicat faptele, au precizat surse judiciare pentru aktual24.ro.

„In activitatile de cautare ale banuitului din BT au fost angrenati politisti ai IPJ Botosani, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera, DOS, fiind angrenate in activitati o drona si un elicopter”, au precizat sursele.

O fetita de 8 ani, disparuta dintr-o localitate din judetul Botosani, a fost gasita decedata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o liziera de salcami de la marginea satului.

„Minora a fost gasita in cursul noptii, decedata. Aceasta se afla la marginea localitatii de domiciliu, intr-o liziera de salcami. Sunt desfasurate activitati specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forte de ordine, politistii, jandarmi, pompieri, politisti de frontiera”, a transmis, sambata dimineata, IPJ Botosani.

Sursa citata a precizat ca au sosit in sprijin jandarmi din Suceava si lucratori de la Biroul de Operatiuni Speciale Suceava.

„Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani”, a mai transmis sursa citata.

Chica Rosa Maria Silvia, in varsta de 8 ani, a plecat de acasa, vineri, in jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o ruda din apropiere, dar nu a mai revenit. Cautarile au fost demarate imediat.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Allen Coliban: „Conducerea USR a gresit grav, toti trebuie sa plece”. Planul primarului Brasovului de „resetare” a USR: „Mai sunt 6 luni”

Primarul Brasovului, Allen Coliban, afirma intr-un mesaj public ca intreaga conducere a USR "trebuie sa…

O oră ago

Mercenari romani in luptele din Congo, unul a fost ucis si alti doi au fost raniti. Anuntul MAE

Trei romani aflati in Congo au cazut victime schimburilor recente de focuri. Conform jurnalistului Adelin…

44 de minute ago

BEC a respins anularea alegerilor pentru primaria din Costinesti. Candidatul PNL castiga in fata celui PSD, cu un vot diferenta

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de anulare a alegerilor in Circumscriptia Electorala nr.…

2 ore ago