news

A fost prins soferul care a lovit o femeie insarcinata pe trecerea de pietoni. Este cetatean britanic, incerca sa fuga din tara de pe aeroportul din Cluj

Politistii au reusit sa il prinda in timp record pe soferul care, joi seara, a lovit o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din Bucuresti.

Soferul a fost prins pe aeroportul din Cluj, la ora 4.00 dimineata, in timp ce incerca sa fuga din tara. El este cetatean britanic, anunta surse judiciare citate de televiziunile de stiri. Britanicul a fost retinut pentru 24 de ore.

O femeie insarcinata in opt luni a fost lovita pe o trecere de pietoni din Bucuresti, pe strada Drumul Gura Calitei din Sectorul 3. Soferul vinovat, care conducea un Mercedes E-Classe, a fugit de la locul accidentului.

Femeia are doar 30 de ani si a fost transportata la Spitalul Pantelimon.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

4 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

3 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

5 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

5 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

6 ore ago