A inceput vaccinarea cu a 4-a doza. 292 de romani s-au vaccinat in prima zi

news

Un numar de 292 de persoane s-au imunizat luni cu doza a patra de vaccin impotriva COVID-19, prima zi in care s-a administrat aceasta doza.

„Cei care doresc sa isi faca doza 4 de vaccin impotriva COVID-19 se pot adresa centrelor de vaccinare si medicilor de familie. Nu trebuie sa fie neaparat medicul dumneavoastra de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem ca procesul va fi unul dificil din cauza inchiderii unora dintre centre, e bine de stiut ca in acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul intregii tari”, informeaza pagina de Facebook a platformei nationale Ro Vaccinare.

Potrivit aceleiasi surse, lista centrelor de vaccinare va fi actualizata in scurt timp pe platforma nationala de informare.

„Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judet, va rugam sa accesati site-urile DSP-urilor si ale CNAS-urilor judetene”, sustine aceeasi sursa.

Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccineaza impotriva COVID-19 poate fi accesata pe https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/

Mai mult despre:

Comentarii: