A murit de Covid inca o vedeta internationala: Henry Stephen. Presedintele Venezuelei a tinut sa-i aduca un omagiu

externe

Cunoscutul cantaret venezuelean Henry Stephen, renumit prin hitul sau „Limon, Limonero” in anii 1960- 1970, a murit luni de COVID-19 la varsta de 79 de ani, au anuntat autoritatile venezuelene, potrivit AFP, citata de Agerpres.

„Astazi a plecat dintre noi Henry Stephen, un artist complet. Ne vom aminti intotdeauna de ‘Mi limon, Mi limonero’, o legenda a muzicii populare venezuelene. Mostenirea lui ramane cu noi”, a declarat presedintele venezuelean Nicolas Maduro pe Twitter.

In 1968, piesa sa „Limon, Limonero” a traversat Atlanticul pentru a deveni piesa verii in Spania si a cunoaste succesul la nivel mondial. In 1974, Stephen a primit un disc de aur, celebrand peste un milion de discuri vandute.

Vedeta in tara sa, Henry Stephen a fost si actor in mai multe seriale de televiziune.

Venezuela, o tara cu 30 de milioane de locuitori, s-a confruntat de la inceputul lunii martie cu un al doilea val de COVID-19, in special cu varianta braziliana.

De la inceputul pandemiei, tara a inregistrat 165.000 de cazuri de COVID-19, dintre care peste 20.000 in luna martie, si circa 1.700 de decese provocate de aceasta boala.

Mai mult despre:

Comentarii: