A trecut la PNL si primarul PSD care l-a agresat pe tanarul anti-Dragnea de la Suceava. Acesta ii strigase „Nimic!” lui Dragnea

politica

Primarul PSD din Moara (Suceava), Eduard Dziminschi, a trecut la PNL, anunta presa locala. Dziminschi este cel care l-a agresat pe tanarul care a avut curaj sa il infrunte pe Liviu Dragnea in timpul unui miting electoral in aprilie 2019.

In aprilie 2019, pesedistii din Suceava au organizat un miting electoral la care a fost invitat si Liviu Dragnea. In timpul discursului sau, Dragnea a intrebat: „Ganditi-va… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul romanesc! Ce am facut noi?”.

Un tanar a raspuns „Nimic!” din multimea de pesedisti, starnind furia lui Dragnea: „Nimic esti tu, ti-o spun direct! Ai rabdare sa-ti spun ce am facut noi, mincinosule!”.

In scurt timp, un grup de pesedisti l-a agresat pe tanar, scotandu-l cu forta din multime. Intre acestia s-a remarcat primarul PSD din Moara, Eduard Dziminschi.

„In tara asta nu mai ai voie sa iti spui punctul de vedere. Iata cum niste flacai, intre care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar sa il potoleasca pe un tanar, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea”, relata atunci jurnalista Oana Slemco, prezenta in sala.

Acum, primarul PSD care l-a atacat pe acel tanar pentru ca l-a infruntat pe Dragnea a trecut la PNL. Stiri din Bucovina relateaza ca Eduard Dziminschi s-a inscris in aceasta saptamana in PNL, alaturi de alti doi primari PSD din Paltinoasa si orasul Frasin. Cel care i-a convins sa se alature PNL este presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Iata momentul in care proaspatul liberal il agreseaza pe tanarul sucevean.

Dziminschi, alaturi de Flutur si Orban un an mai tarziu, in iunie 2020.

Mai mult despre:

Comentarii: