„Abia astept sa ma duc la Teleorman”. Rares Bogdan anunta o puternica ofensiva anti-PSD chiar in judetele rosii: „Voi vorbi cu votanti pesedisti” – Video

politica

Rares Bogdan, aflat pe prima pozitie pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, anunta ca va merge in judetele dominate de PSD din sudul Romaniei pentru a sta de vorba cu „votantii pesedisti”. „Abia astept sa ma duc la Teleorman”, a declarat Bogdan la Realitatea TV.

Rares Bogdan anunta ca PNL va organiza mari mitinguri in orasele din Transilvania, insa vor fi prezenti si in judetele pesediste din sudul Romaniei. Prezent in calitate de invitat la Realitatea TV, el a spus ca „abia astept sa merg in Teleorman”.

„Vineri plec la Padova, la Milano, la Torino. Voi bate toate judetele din Romania. Pe 30 avem primul mare miting, vom fi o forta, la Clij, vom fi la Timisoara, vom fi la Baia Mare, vom fi la Iasi, la Brasov, la Sibiu, la Alba, la Teleorman. Abia astept sa ma duc la Teleorman… Abia astept sa ma duc asa: Teleorman, Ialomita, Giurgiu, Olt, Dolj, Buzau, Braila, Galati, Conbstanta, Vrancea, la Oprisan, in inima lui. Voi vorbi cu votantii, le arat cum au mintit. Voi vorbi cu votanti pesedisti si o sa-i conving ca isi bat joc de ei. Nu ma voi duce doar in Transilvania, unde suntem regi, sau in Bucovina. Nu stau deloc, vorbesc, vorbesc, vorbesc”, a declarat Rares Bpgdan la Realitatea TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: