Abuzurile Gabrielei Firea au scos oamenii in strada. Reactie revoltatoare, ea spune ca cei demisi sunt bolnavi mintal

politica

Angajatii Circului Globus protesteaza, luni, la sediul din Parcul Circului, fata de demiterea directorului Victor Coman de catre primarul general al Capitalei Gabriela Firea, dupa incendiul de la adapostul in care erau tinute mai multe animale.

Angajatii Circului Globus il sustin pe Victor Coman si spun ca nu i se poate imputa izbucnirea incendiului de la adapostul in care erau tinute unele animale ale circului, acesta nefiind un motiv de a fi demis.

Potrivit news.ro, in opinia angajatilor care s-au adunat la Circul Globus sa protesteze, o eventuala decizie de demitere a directorului putea fi luata doar daca, in urma unor verificari, erau descoperite nereguli in conducere. O petitie publicata pe internet, in care angajatii de la Globus cer „dreptate” pentru Victor Coman a strans peste 2.000 de semnaturi.

„Datorita strategiei lui manageriale, Circul Globus a ajuns in secolul XXI tinand pasul cu marile Circuri Internationale“, este un alt mesaj lasat de un alt iubitor de Circ pe reteaua de socializare.

„Semnez aceasta petitie din respect pentru un OM care a demonstrat de nenumarate ori ca ii pasa atat de bunul mers al Circului Globus cat si de salariatii si colaboratorii acestei institutii de cultura. Sper din tot sufletul ca decizia de demitere din functie a d-lui Director Victor Coman sa fie o decizie luata in pripa, asupra careia doamna Primar va reveni de indata ce va primi toate informatiile referitoare la acest accident nefericit“, scrie un angajat al Circului Globus.

Cum era de asteptat, primarul Gabriela Firea a declarat, luni, ca a primit amenintari din partea managerului demis al circului Globus si al apropiatilor acestuia.  Ea a mentionat ca se gandeste sa faca plangere la politie, precizand ca il considera „caz patologic”, la fel ca pe directorul demis al Spitalului Colentina.

„In ceea ce priveste faptul ca la circul de stat Bucuresti am demis managerul, nu imi retrag decizia, in ciuda tuturor presiunilor si chiar a amenintarilor pe care le-am primit in ultimele zile din partea managerului si a apropiatilor sai. Nu cand sunt hartuita, cand noaptea primesc mesaje, cand conducerea partidului din care vin a fost bomdardata cu mesaje pentru un om care se lauda ca are buget mare, dar nu a fost in stare sa asigure conditii minime decente, sa asigure conditii. Ce trebuie sa se mai intample ca sa inteleaga acel om ca nu mai poate continua?! Nimeni nu s-a nascut si nu a mostenit aceste functii. Ma gandesc foarte serios daca sa nu fac si plangere la politie impotriva domnului manager. (…)Vrea sa plece la Monacco, se va ocupa altcineva, va merge altcineva.(…) Nu a facut nimic, nimic. Am gasit deja locatii pentru o parte din animale, astazi ma intalnesc cu un ONG cu reputatie astfel incat sa gasim spatii si pentru celelalte animale. O sa se ocupe primarul general daca domnul manager a avut alte prioritati. Ameninta pe toate cararile si ma persecuta sa il pun din nou director. Cred ca este un caz patologic. Ca si in cazul Colentina, si la circ cred ca e caz patologic. (…) Voi propune ca pentru postul de manager sa dai test psihologic”, a spus Gabriela Firea.

Citeste si: Halucinatiile Gabrielei Firea. Topul scenariilor de telenovela turceasca pe care le-a lansat pentru a se victimiza

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: