news

Accident in Olt: patru persoane au murit si trei au ajuns la spital

Patru persoane au murit si trei au fost ranite, marti seara, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 65, in localitatea Jitaru, potrivit ISU Olt.

Patru barbati au fost declarati decedati iar doua femei si un barbat, au fost transportati la spitalul din Slatina, constienti, cu diverse traumatisme.

„La fata locului actioneaza patru echipaje SMURD, o autospeciala pentru victime multiple, o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala de stingere prevazuta cu accesorii pentru descarcerare si doua autospeciale pentru prima interventie si patru echipaje de la Serviciul de Ambulanta”, precizeaza ISU Olt.

Inspectoratul de Politie Judetean Olt a anuntat ca traficul rutier pe DN 65, intre Pitesti si Slatina, a fost intrerupt pe ambele sensuri de mers.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Un fals guru indian, acuzat ca ar fi inselat mii de oameni cu „leacuri” capabile sa vindece cancerul si COVID

Autoritatile indiene l-au acuzat pe un fals guru, pe nume Baba Ramdev, de conduita penala…

4 minute ago

Presedintele libertarian Javier Milei face minuni in Argentina: inflatia in aceasta tara a scazut de la 300% la doar 11% in doar cateva luni

Argentina a fost, de-a lungul timpului, o tara cu guverne falimentare, colapsuri economice si incapacitate…

34 de minute ago

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit cu premierul armean Nikol Pasinian, dupa luni de tensiuni intre cele doua parti

Presedintele rus Vladimir Putin a avut miercuri o intrevedere cu premierul armean Nikol Pasinian, a…

49 de minute ago

Presedintele Klaus Iohannis, la decernarea premiilor Distinguished International Leadership: „SUA nu au un aliat mai bun decat Romania”

Presedintele Klaus Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul…

O oră ago