Aceasta inregistrare dovedeste cat de disperat este „haiducul” Dragnea, care-si fura singur caciula. O minciuna de Cartea Recordurilor – Video

opinii

Aflat in picaj in sondajele de opinie, Liviu Dragnea a demarat o ampla campanie de imagine cu tricolor si mii de figuranti. Insa o face atata de prost incat cade din lac in putul penibilului.

PSD are doar doua viteze atunci cand intra in campanie de imagine: ori imparte pomeni in stanga si-n dreapta, ori apasa pe pedala nationalismului si a „romanismului” pana la fund. Dragnea a terminat cu pomenile, bani nu mai sunt si oricum a vazut ca nu reuseste sa isi cumpere astfel gratierea si amnistia, iata ca acum este in plin avant de afirmare a patriotismului sau. Asa ca si-a pus partidul sa organizeze o uriasa manifestatie la Nasaud, cu pesedisti adusi din toata tara, pentru a baga Romania in Cartea Recordurilor in privinta celei mai mari multimi de oameni in costum popular. Cel mai mare carnat de Cartea Recordurilor l-a omologat Oprescu, Dragnea a trantit cea mai mare susanea cu tricolor pentru a face si el istorie.

Si are mari sanse sa intre intr-o istorie a penibilului, cu o gafa care arata cat este de disperat. Sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, intrebat despre Ziua Portului Traditional, Dragnea a declarat ca „in primul rand nici eu nu stiu ce costum o sa-mi dea maine”. A doua zi, ce sa vezi? Dragnea descopera peste noapte ca intr-o lada de la el de acasa din Teleorman se afla un costum de „haiduc” al stra-strabunicului sau si iese sa faca mare tamtam cu acesta pe televiziunile obediente, in special la Romania TV. ”E foarte vechi, a fost purtat si de un haiduc, care a fost stra-strabunicul meu”, a pretins Dragnea. Iata inregistrarea in care spunea ca habar nu are ce o sa poarte a doua zi:

dragnea

„Costumul de haiduc al stra-strabunicului” pare o simpla minciuna a unui politician despre care stim deja ca este obisnuit sa traiasca din minciuna si sa creasca din manipulare. Insa arata ca acest politician nu mai are niciun fel de scrupul. Imboldit de consilierii de imagine, Doru Buscu sau expertii din Israel, Dragnea ingroapa o „sarbatoare a romanismului”, asa cum tot el o califica, in penibil pentru a-si adauga profilului de „roman patriot” si calitatea de „haiduc” din familie de haiduci, luptator, nu-i asa, cu cruzii opresori ai Sistemului.

Dupa ce a ratat cu OUG 13 si cu gratierea din Parlament, Dragnea mai spera ca poate va reusi sa isi tergiverseze procesele pana la viitoarele alegeri prezidentiale. Insa sunt slabe sanse ca romanii sa aleaga un haiduc atat de prost incat isi fura singur caciula si apoi incearca sa o vanda drept islic boieresc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: