Categories: news

„Acel porc este un nesimtit si chiar un penal”. Dragnea, speriat ca electoratul PSD il va considera tradator

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat ca ar fi participat la vreo sacrificare a porcului in curtea unei vile a SRI, asa cum a sustinut ex-premierul Victor Ponta. Nu la fel de categoric a fost seful social-democratilor in ceea ce priveste participarea la evenimente private alaturi de Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea.

„Eu nu am fost in decembrie 2013 la nicio intalnire de genul acesta, dar, daca este adevarata povestea cu porcul, eu cred ca acel porc este un nesimtit si chiar un penal. Si ar trebui sa se verifice foarte atent aceasta situatie.

Trei, eu zic ca asta este o perioada in care trebuie sa vorbeasca niste oameni care inca sunt in functii, niste oameni care au fost in functii. Si care sa vorbeasca de lucruri serioase. Se discuta in ultima perioada despre sistem, despre posibile defectiuni ale sistemului, despre posibile actiuni ilegale, despre posibile colaborari ilegale intre institutii. Nu cred ca discutam acum de povestea porcului.

Dumnevoastra aveti o problema cu porcul, eu am o problema cu oaia (…) Despre genul acesta de informatii, care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu inseamna ca nu vom vorbi o data. Nu acum este momentul. Acum, trebuie sa vorbeasca altii. Cand va fi cazul sa vorbim, vom vorbi”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

Intrebat de jurnalisti daca a participat la evenimente private alaturi de Laura Codruta Kovesi si fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, seful PSD a raspuns: „Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun”.

La insistenta jurnalistilor, care au vrut sa stie de ce nu spune acum informatiile respectiv, Dragnea a raspuns: „Ca sa nu piara interesul comisiei sa ma invite, d-aia”.

Saptamana trecuta, in studiul unei televiziuni, ex-premierul Victor Ponta a sustinut ca Liviu Dragnea a participat, in decembrie 2013, alaturi de Laura Codruta Kovesi, la o taiere de porc in curtea vilei T14 a SRI. „Lucrurile stau in felul urmator: eu nu am vrut sa intru in aceste discutii care mi se par totusi de un nivel mult prea scazut, domnul Dragnea s-a tot prezentat ca luptator impotriva sistemului si mi-am adus aminte cum era cel mai bun prieten de fapt. Stiti dumneavoastra, va zice ceva si in privat e cu porcul. Dar haideti sa lasam minciunile din trecut ale domnului Dragnea, sa ne uitam la minciunile de astazi, la faptul ca oamenii asteapta salariile, pensiile si nu le au”, a declarat fostul premier PSD.

Ulterior, informatia a fost confirmata de Dan Andronic. Acesta a oferit si alte detalii: „Nu era prima pomana a porcului. Avusese loc cel putin inca una in 2012. In 2013, porcul a fost adus de Liviu Dragnea. A fost sacrificat de el. Invitatii lui Florian Coldea au fost: George Maior – seful SRI, Laura Codruta Kovesi – sefa DNA, Sebastian Ghita – deputat PSD, Victor Ponta – presedinte PSD si premier in exercitiu, Gabriel Oprea – viceprim-ministru, presedinte UNPR si ministrul Apararii, Vasile Dincu – membru PSD”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 minute ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

4 minute ago

Orasul bulgar de la Marea Neagra care l-a impresionat pe Macron: „Este printre destinatiile europene de top”

Orasul bulgar Varna (de la Marea Neagra) se numara printre destinatiile europene de top pe…

13 minute ago

Rares Bogdan: „Cand o sa am eu parul lung, atunci o sa castige PSD-istii la Iasi”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan exclude posibilitatea ca PSD sa castige Consiliul Judetean Iasi, detinut in…

26 de minute ago

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

2 ore ago