„Acest program trebuie respectat la virgula”. Cum a tepuit Dragnea electoratul PSD. Grindeanu a ramas fara cuvinte – Video

politica

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, marti, ca salariile bugetarilor nu vor mai creste de la 1 iulie 2017, asa cum era prevazut in programul de guvernare, ci de la 1 ianuarie 2018. In campania electorala, Dragnea a spus in mod repetat: „Acest program trebuie respectat la virgula”.

In campania electorala, Dragnea s-a infatisat in zeci de emisiuni TV alaturi de o tabela in care nota de zor cum vor creste salariile in conformitate cu programul de guvernare. „Acest program trebuie respectat la virgula”, spunea liderul PSD in mod repetat.

Astazi, ministrul Muncii a anuntat ca nu se respecta virgula. Cresterile salariale nu se mai aplica de la 1 iulie 2017, asa cum s-a angajat PSD  in campania electorala. Toti bugetarii vor primi o crestere salariala de 25% din ianuarie 2018.

“De la 1 ianuarie 2018 toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, iar de la 1 martie, vor fi inca 20% pentru profesori, care, adaugat la crestrea de 25%, inseamna o crestere de 50%. Tot de la 1 martie medicii si asistentele vor avea o crestere 100%, ajungand la nivelul grilei din 2022” , a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Intrebat de de jurnalisti de ce nu se respecta programul de guvernare, premierul Grindeanu a avut cateva grimase semnificative, fara a raspunde verbal.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: