Activista PSD Oana Lovin a agresat-o pe doctorita Andreea Moldovan in fata ministerului: „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

politica

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan a fost agresata, miercuri dimineata, in fata ministerului de activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva. Cele doua sunt de zeci de minute la intrarea in minister, unde ii injura pe cei care intra in cladire. Ele au aruncat si cu resturi de ciolane pe scarile ministerului.

„Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito! Cum iti permiti tu sa dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”, a zbierat Oana Lovin, fost model de videochat, in momentul in care a aparut Andreea Moldovan.

Citeste si: S-a ajuns la violente! PSD-ista Cerva i-a infipt in fata unui tanar varful umbrelei: „Mars de aici, sclavule!” – Video

„Uitati-va la fatalaul de Voiculescu, nici de prasila nu este bun”, a mai strigat Lovin.

Lovin i-a jignit si pe functionarii care veneau la munca: „Criminalii vin la munca cu intarziere”.

Cele doua au fost incurajate sa se manifeste de prezenta echipelor de la Antena 3, Romania TV si B1 TV, care le-au intervievat.

Citeste si: Ce nu s-a vazut la A3 si RTV. Activista PSD Codruta Cerva a imbrancit si injurat un ambulantier la Foisor: „Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!” – Video

Citeste si: EXCLUSIV PSD-istele Cerva si Lovin, amendate doar cu cate 400 de lei pentru scandalul si violentele din fata Ministerului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca Bucurestiul nu se carantineaza de Pasti, el adaugand ca ”doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce catre o recomandare de carantinare a unei localitati”.

„Bucurestiul NU se carantineaza de Pasti. S-au publicat noile criterii de carantinare a localitatilor. Nu traim intr-o noua realitate, doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce catre o recomandare de carantinare a unei localitati. Nivelul de testare Covid19 devine unul dintre factorii principali, alaturi de rata de incidenta si gradul de ocupare a paturilor din spitale si sectiile ATI. Se defineste de asemenea carantinarea zonala. Ca si pana acum, decizia de carantinare se ia pe baza mai multor factori, si nu automat”, explica ministrul Voiculescu, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook in cursul noptii dintre marti si miercuri.

Totodata, el subliniaza ca aceste noi criterii nu duc la carantinarea Municipiului Bucuresti de Paste.

„Si nu, noile criterii nu duc la carantinarea Capitalei de Paste la fel cum nu duceau nici cele vechi. Niciuna dintre deciziile deja anuntate ale Guvernului nu se schimba”, a mai scris Vlad Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: