Activitatea carciumii AUR-iste „La Copac”, suspendata pentru incalcarea normelor. Horatiu Serb: „Nesupunerea are consecinte”

politica

Carciuma „La Copac” din Capitala a fost inchisa de autoritati pentru o saptamana, anunta proprietarul localului, Horatiu Serb. Serb sustine ca a fost pedepsit pentru „nesupunere”, fara a da alte detalii. Serb este un cunoscut militant AUR-ist, al participand si la mitingul de acum trei saptamani din Capitala in care 15.000 de oameni s-au impotrivit certificatului verde si vaccinarii.

„Dupa cum ne asteptam, nesupunerea are consecinte. Activitatea este suspendata o saptamana, ne revedem saptamana viitoare”, se anunta pe pagina de Facebook a carciumii.

Serb a afisat in interiorul carciumii pasaje din Constitutia Romaniei.

„La Copac” a fost in centrul unui mare scandal, la inceputul lunii august, dupa ce Oana Lovin a fost chemata sa ii hartuiasca pe Dan Barna si pe sotia sa insarcinata.

Initial, Oana Lovin l-a asteptat pe Barna in fata restaurantului „La Copac”. „Haideti, domnu’ Bana, mai mancati mult? Altii nu au ce manca acasa”, a spus Lovin incepand sa transmita live pe Facebook.

Ulterior, Lovin a intrat in restaurant si a inceput sa tipe la Dan Barna si la sotia sa.

„Buna ziua, domnu’ Barna, sa aveti pofta! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsa isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore fara apa, fara mancare, in caldura, este o falsa isterie? De ce spune Comisia Europeana ca ati umflat bugetul pe digitalizare in PNRR? Mintea Comisia Europeana? Ca pe mine poate nu ma crede lumea, da’ pe dumneavoastra… ce ziceti, Comisia Europeana minte?

De ce vreti sa inchideti sectia SIIJ, s-o scapati pe doamna Clotilde de dosar? Ce-ati cautat in sectia de votare? Ati fost acolo ilegal, de ce-ati fost acolo? Daca facea asta un PSD-ist, ce parere aveati? Nu vorbiti, domnule Barna? Parca erati transparenti, erati… vorbeati cu oamenii. De ce nu vorbiti? Va intreb civilizat, niste intrebari de bun-simt. Romanii trebuie sa stie”, a strigat Oana Lovin.

Restaurantul „La Copac” ii apartine lui Hotatiu Serb, fost lider in partidul lui Sebastian Ghita, PRU. Restaurantul este frecventat deseori si de Oana Lovin si Codruta Cerva, vedete la postul lui Sebastian Ghita, Romania TV.

Horatiu Serb a participat la numeroase intalniri politice alaturi de Sebastian Ghita.

Horatiu Serb, secretarul general al Partidului Romania Unita,participa la primul congres al acestei organizatii politice, duminica, 24 ianuarie 2016, Bucuresti. Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Ulterior, in urma scandalului, Serb s-a afisat deseori de George Simion, acuzand ca se doreste sa-i fie falimentat restaurantul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: