Acum este oficial. Ce a discutat Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca le-a urat omologilor sai din Statele Unite ale Americii, Donald Trump, si din Franta, Emmanuel Macron, un calduros bun venit la NATO si ca i-a asigurat de sprijinul Romaniei.

„Chiar daca nu a fost un summit NATO obisnuit, a avut o semnificatie politica deosebita. Din punct de vedere politic, reuniunea de astazi a fost prima intalnire la nivel inalt a Aliantei la care au participat noul presedinte al Statelor Unite si noul presedinte al Frantei. Le-am adresat un bun venit calduros la NATO si i-am asigurat de tot sprijinul meu si al Romaniei, care are parteneriate strategice solide cu ambele tari”, a spus Iohannis, dupa intalnirea sefilor de stat si de guvern din statele membre NATO care a avut loc la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discutii cu lideri ai NATO, intre care presedintele SUA, Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel si premierul Canadei, Justin Trudeau, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si premierul Belgiei, Charles Michel.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: