Categories: news

Acuzat de legaturi cu MISA, Ciolos dezvaluie relatia sa cu RELIGIA: „Eu stiu ce port in suflet si asta mi-e suficient”

Premierul Dacian Ciolos a oferit cateva explicatii, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, despre relatia sa cu religia si cu credinta ortodoxa.

Ciolos a fost acuzat de deputatul PSD Daniel Savu ca ar avea legaturi cu secta lui Gergorian Bivolaru, MISA, alaturi sotia sa. Premierul a subliniat ca este crestin-ortodox.

„Stiti treaba asta cu credinta… Eu sunt crestin-ortodox. Dincolo de faptul ca m-am botezat si m-am casatorit in biserica din satul unde am crescut in judetul Salaj, bunica m-a invatat sa ma rog si rugaciunile astea m-au ajutat foarte mult in decursul vietii. Dar sunt lucruri de care nu vreau sa fac tapaj. Pentru mine o credinta adevarata este credinta pe care o duci in suflet si in inima si e cea care iti da speranta si te tine vertical, nu cea pe care o afisezi atunci cand ai un interes sa te vada lumea”, a spus Ciolos duminica, la Radio Romania Actualitati.

El a completat ca despre credinta sa pot vorbi preotul din satul natal, parintele staret de la Manastirea Putna si parintele arhimandrit de la Manastirea Dumbrava de langa Ocna Mures.

„Aici fiecare poate sa creada ce vrea. Eu as zice asa: e suficient sa intrebati preotul din Pericei din judetul Salaj cat de credincios sunt, sa-l intrebati pe parintele staret de la manastirea din Putna cat de credincios sunt sau pe parintele arhimandrit de la Manastirea Dumbrava de langa Ocna Mures cat de credincios sunt, samd. In rest, eu stiu ce port in suflet si asta mi-e suficient, indiferent de ce spune unul sau altul”, a adaugat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Israelul da inapoi in privinta confiscarii echipamentul de transmisiune live ale Associated Press

Autoritatile israeliene au confiscat marti o camera si echipamentul de transmisiune video ale Associated Press,…

4 ore ago

Site-ul presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat numele constitutional al tarii, revenind la abrevierea MK sau simplu, Macedonia

Site-ul oficial al presedintiei Macedoniei de Nord a eliminat referintele la numele constitutional al tarii…

4 ore ago

In Germania a inceput procesul Printului Reuss care ar fi pregatit o lovitura de stat violenta

Marti a inceput, in Germania, procesul lui Heinrich XIII Printul Reuss, in varsta de 72…

4 ore ago

Noua copii care lucrau in agricultura au murit in Egipt dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Nil de pe feribot

Cel putin 10 lucratoare agricole, dintre care noua minore, au murit marti in Egipt, dupa…

4 ore ago

Spania isi rechema permanent ambasadorul din Argentina. Presedintele sud-american Milei a spus ca nu va „repeta aceeasi greseala”

Spania a anuntat ca isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina ca urmare a disputei diplomatice…

4 ore ago