Acuzat de PSD si Dragnea de toate relele, Ciolos se manifesta cu bun-simt pana in ultima clipa. Gest fata de Sorin Grindeanu

news

Prim-ministrul Dacian Ciolos l-a felicitat vineri pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si l-a asigurat de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul la viitorul Cabinet, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

„Prim-ministrul Dacian Ciolos l-a felicitat astazi pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu. Cei doi au avut o convorbire telefonica in cursul diminetii, in care prim-ministrul Dacian Ciolos l-a asigurat pe premierul desemnat de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul catre viitorul Cabinet”, a spus Iolu, citat de Agerpres.

De asemenea, premierul Ciolos a cerut ministrilor in functie sa ofere tot concursul celor care vor face parte din echipa prim-ministrului desemnat pentru pregatirea in vederea audierilor din Parlament, a mai afirmat Liviu Iolu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Dacian Ciolos, joi, intr-o emisiune la Romania TV, ca face schimbari de ultim moment in Guvern, numind noi directori in ministere si in companiile de stat. e asemenea, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat ca Ciolos a inghetat salariul minim, astfel incat viitorul guvern PSD va trebui sa amane cresterea veniturilor. Declaratiile lui Badalau au fost contrazise de purtatorul de cuvant al guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: