Acuzatie grava: Primarul Iasiului a apelat la ASASINI platiti. De cine dorea sa scape

news

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat pentru abuz in serviciu, ar fi dispus angajarea unui asasin platit pentru a scapa de prietenul iubitei sale.

Aceste acuzatii grave au fost publicate sambata de cotidianul Libertatea. Asasinul, venit din Anglia, ar fi fost inainte supravegheat chiar de oamenii lui Nichita pentru a vedea daca acesta este dispus sa execute ordinele pana la capat. Intre timp, primarul a fost plasat sub control judiciar.

Primarul este acuzat de abuz in serviciu si instigare la acces ilegal la un sistem informatic dupa ce a incercat sa isi spioneze iubita cu ajutorul unor sisteme de pe telefon, instalate pe masina sau cu detectivi si politisti pe urmele ei.

Gheorghe Nichita voia sa stie ce face iubita sa 24 de ore din 24. Ca sa fie permanent la curent cu cine se intalneste aceasta, primarul din Iasi le-a cerut mai multor politisti locali sa o spioneze, dar si pe iubitul oficial al acesteia, pe care, spun unele surse, ar fi vrut sa-l elimine.

Filajul amoros a avut loc la Iasi, Cluj, dar si la Suceava, si a fost decontat din banii primariei. Nichita i-a pus chiar si pe membrii clanului Cordunenilor sa o ameninte atat pe femeie cat mai ales pe prietenii ei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: