Adina Florea, la tomberon. In premiera, Iohannis anunta desfiintarea Sectiei Speciale: „O rezolvam si pe asta”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat,. miercuri seara, cu o zi inainte de motiunea de cenzura ca Sectia Speciala va fi desfiintata.

„Europa ne asteapta cu bratele deschise, dar noi cu pesedistii nostri. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu romanii si ne-a blocat. Eu am facut tot ce putea sa faca presedintele Romaniei. Pe cei doi elefanti de la inceput i-am alungat. Nici amnistie si gratiere nu au reusit, n-au reusit sa le strice asa cum le-au imaginat. Sa nu credeti ca le-a venit mintea la cap, nu au reusit pentru ca m-am suit eu in capul lor.

Si legile Justitiei? Mai stiti de cate ori le-am trimis inapoi? Apoi la Curtea Constitutionala? N-au iesit perfecte, dar au iesit departe de cum erau. A mai ramas treaba cu Sectia Speciala. O rezolvam si pe asta”, a declarat Iohannis la intrunirea liberalilor din Bucuresti si Ilfov.

Presedintele s-a declarat convins ca motiunea de cenzura va fi adoptata.

„Incepem prima faza de reconstruire a Romaniei maine, dupa ce cade guvernul Dancila. Vreau sa fiu foarte clar, ca sa nu incape indoiala si sa nu capete glas carcotasii: eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes. Acest guvern trebuie sa plece acasa”, a mai spus Iohannis.

Mai mult despre: ,


Comentarii: