Admiratorii lui Sosoaca, val de injuraturi analfabete la adresa lui Marian Godina: „Cu ce drept vorbesti tu de Sosoaca?”

news

Politistul Marian Godina este bombardat cu mesaje din partea fanilor lui Sosoaca dupa ce a scris pe Facebook ca „Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc”.

Godina a dat publicitatii o parte dintre injuraturile pe care le-a primit, extrem de obsecene si scrise intr-o limba romana precara.

Politistul brasovean Marian Godina a descris, luni, scurt si la obiect comportamentul Dianei Sosoaca, senatoarea care duminica noapre a provocat un nou scandal in curtea unui spital, de data aceasta la Institutul „Marius Nasta”. „Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc”, subliniaza Godina.

„La o stire despre o persoana care e prezenta oriunde e rost de facut scandal, care zbiara si ameninta cu plangeri penale pe oricine, cere sa i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate si orice alti superiori, caci dumneaei, in calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezita sa si-o decline racnind, nu sta la discutii cu orice ‘muritor de rand’, ci doar cu persoane de rang inalt, te astepti sa nu citesti comentarii care sa-i fie favorabile. Dar nu e chiar asa, caci cu cat zbiara mai tare, cu atat, in mintea unora, deloc putini, ‘are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume’, ‘e singura care lupta’, ‘e o adevarata patrioata’ etc.

I-as intreba si eu pe cei care vorbesc cu atat de multa admiratie despre aceasta persoana: E vreunul dintre voi atat de limitat incat nu ar putea sa zbiere, sa ceara demisii, sa ameninte, sa faca circ din orice, sa se certe cu paznicii etc? Singurul lucru de care ai nevoie sa poti face asta nu e curajul, ci lipsa simtului ridicolului. Sa vii cu solutii e mai greu, de grohait poate orice porc”, a concluzionat Godina.

Mai mult despre: ,

Comentarii: